Citroën præsenterer en varebil med sin helt egen stil og personlighed. Farver og designdetaljer kan sammensættes i et væld af kombinationer, så lige netop din Citroën C4 Cactus Sportvan bliver uden mage. Det markante design bakkes op af banebrydende teknologi og masser af udstyr.

CACTUS VAN
BlueHDi 100 S&S Challenge
KUN 99.990 KR.

Ekskl. moms på 24.998 kr. ½ årlig ejerafgift tillægges 2.960 kr. ved privat anvendelse af køretøj.

Book prøvetur

INKLUSIV:

• Automatisk klimaanlæg
• Automatisk tænding af lys
• Bakkamera
• Parkeringssensor bag
• Regnsensor

Værdi: 16.500 kr.

Få Tilbud

airbumps

AIRBUMP®-BESKYTTELSE
Verdensnyheden Airbump® beskytter mod de små parkeringsskader, der ofte rammer varebiler. De luftfyldte kapsler er dækket af en blød membran og fås i fire forskellige farver, så du kan personliggøre din Citroën C4 Cactus Sportvan.

 

 

display

7″ TOUCH SCREEN
Den traditionelle vrimmel af kontakter er afløst af en enkel og overskuelig berøringsskærm. Herfra kan du betjene en række kørefunktioner

 

 

 

hanskerum

STORT HANDSKERUM
Forreste passagerairbag er placeret i loftet i stedet for instrumentbordet. Det giver endnu bedre plads i handskerummet, der i designet minder om en eksklusiv rejsetaske.

 A++     Brændstofforbrug v/bl. Kørsel 32,3 km/l. CO2 82 g/km. Den angivne pris er ekskl. lev. 3.880 kr. og gælder kun så længe lager haves, og ved køb og levering inden 28.02.2017. Den viste pris er betinget af, at registreringsafgifterne formelt vedtages som en del af Finansloven 2017. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre særaftaler med rabatydelse. Den viste model er inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris. Forbehold for pris- og afgiftsændringer, samt trykfejl.