PREMIUM HAR ALDRIG VÆRET BILLIGERE

Designperlen DS 3 taler til både dine følelser og til din fornuft. Den er moderne, elegant og luksuriøs, og har samtidig et lavt brændstofforbrug og en behagelig kørekomfort. Grundet de nye afgifter kan du nu spare yderligere 10.000,-, så den samlede besparelse er hele 40.000,- på DS 3 BlueHDi 100 S&S med udstyr som 16” alufælge, 7” Touch Screen og LED kørelys.

Prisen er KUN 149.990,-.


Men skynd dig – der er et begrænset antal på lager. Besøg din DS-forhandler allerede i dag!

 

UDSTYR:

 16” Alufælge m. optimeret dæk • 7″ Touch Screen inkl. Bluetooth® & USB-indgang • Aircondition • El-betjente sidespejle • El-sideruder for • Fartpilot og hastighedsbegrænser • Fjernbetjent centrallås • LED-kørelys • Læderrat • Tågeforlygter • Varme i forsæder

 

Book prøvetur

MASSER AF TILPASNINGSMULIGHEDER

DS 3 fås i adskillige farvekombinationer til karosseriet. Lad din kreativitet komme til udtryk, og skab en bil, der passer til dig – fra farven på taget til farven på karosseriet, valget af fælge og den udvendige og indvendige finish. Du designer selv din DS 3.

DS 3 prydes af den nye DS-identitet, nemlig kølergitteret DS Wings: en æstetisk signatur, der udtrykker personlighed og raffinement. Det originale ved dette kølergitter på DS 3 ligger i de to forkromede skærme, da det er første gang en DS fremviser dobbelte “Wings”.

MYDS APP – Log in og start

MyDS App er designet til at give dig en unik mulighed for at forbinde din DS bil med din telefon, så du altid kan have DS universet med dig.

Download MyDS for iOS »              Download MyDS for Android »

Iris Apfel & DS 3

Det legendariske stilikon Iris Apfel præsenterer DS 3. Bilens mange kombinationsmuligheder gør det muligt at præge den med din helt egen personlige stil. Designet kombinerer avant-garde og elegance, og undervognen har et fantastisk vejgreb og præcist styretøj, der giver dig stor køreglæde.

Bemærk at registreringsafgifterne, samt grøn ejerafgift ikke er endeligt vedtaget i Folketinget, og der tages derfor forbehold for i priseksemplerne, at Regeringens forslag vedtages i samme form.

A++_ny 33,3 km/l. CO2 79 g/km. Halvårlig ejerafgift 130 kr.

De viste modeller er inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris. Priserne er inkl. moms på personbiler. Leveringsomkostninger udgør 3.880 kr. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer samt trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Alle oplysninger og illustrationer i dette indstik er en generel beskrivelse af Citroëns modelprogram, som det forelå inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at ændre modelprogram samt tekniske og udstyrsmæssige detaljer. Tilbuddene er kun gyldige gennem et autoriseret Citroën-salgssted. Tilbuddene gælder kun så længe lager haves, samt ved køb og levering inden d. 31.03.2018. Citroën opfylder EU-direktiv 2000/53/EF om udrangerede køretøjer (ELV). Læs mere på elv.citroen.dk.