-og lader priserne gå i sort hvilket betyder, at du får store besparelser på biler med masser af lækkert udstyr.
C4 er Citroëns motorstærke familiebil med fantastisk brændstoføkonomi. Den er utrolig rummelige, og har et virkelig højt komfortniveau. Lige nu fås den med Black Pack, som inkluderer en masse lækkert ekstraudstyr.

Besøg os til Åbent Hus 18.-19. november kl. 11-16

– og se hvor meget bil du får for pengene.

CITROËN C4

1.6 BlueHDi 100 Iconic

KUN: 172.990,-
SPAR: 52.000,-

FØRPRIS: 224.990,-

 

 30,3 km/l. CO2 86 g/km. Halvårlig ejerafgift 590 kr.

 

BLACK PACK:

7” Touch Screen • Automatisk klimaanlæg •El-justerbare sidespejle m. varme • El-sideruder for og bag • Fartpilot • Læderrat • Bluetooth® & USB-indgang • Halogen forlygter m. LED • Handskerum m. køling • Hill Assist • Radio m. CD & MP3 • Parkeringssensor, bag

Book prøvetur

ALLE FORTJENER EN GOD FORSIKRING

KØR TRYGT AF STED FRA FØRSTE FÆRD!

I samarbejde med Gjensidige forsikring, har vi sammensat et kvalitetsprodukt til din Citroën og samlet det hele ét sted. Det betyder, at du kan tegne en konkurrence-dygtig forsikring samtidig med, at du køber en ny Citroën, og køre ekstra trygt af sted direkte fra din forhandler.

Citroën Forsikring er et unikt forsikringsprodukt, som udelukkende tilbydes til Citroën-kunder, og som kun kan købes via din Citroën-forhandler.

Se mere HER

MERE PLADS & KOMFORT

Med et bagagerumsvolumen på 408 liter i Citroën C4, er det muligt at transportere fem passagerer og deres bagage. Citroën C4 er derudover også udstyret med ekstra komfortable sæder, der yder optimal støtte

MERE KOMPAKT & ALSIDIG

Rummelig, alsidig og kompakt: Citroën C4 giver mange fordele i det daglige. En akselafstand på 2608 mm giver god plads i kabinen, også ved bagsædet. CITROËN C4 er mere kompakt med en længde på 4,33 m, en bredde på 1,79 m og en højde på 1,49 m.

Se også..

  

Læs mere på www.citroen.dk

KØB TILBEHØR TIL NY C4:

4

Flytbare duftspreder

Den flytbare duftspreder (leveres uden refill) sørger for en individuel duft i kabinen alt efter den valgte patron blandt de mange dufte.

Pris fra 190,-

citroën webshop
4

Måttesæt 'Gummi' med kant

Sæt af 2 forreste og 2 bagerste gummimåtter med en 30mm høj kant. Dobbelt sikkerhed mod at måtten glider med skridsikkert underlag og fastgørelse med to standardclips.

Pris fra 640,-

citroën webshop
4

Stenklapper for/bag

Beskytterbilen mod sprøjt af vand, mudder og småsten.

Pris fra 390,-

ekskl. montering

citroën webshop
4

Tagbøjler

Sæt med 2 tværtagbøjler rustfrit stål med sort PVC-beklædning, forener, alt efter køretøjet, æstetik og funktionalitet, med indbygget antityverisystem.

Pris fra 1.970,-

ekskl. montering

citroën webshop

Bemærk at registreringsafgifterne, samt grøn ejerafgift ikke er endeligt vedtaget i Folketinget, og der tages derfor forbehold for i priseksemplerne, at Regeringens forslag vedtages i samme form.

30,3 km/l. CO2 86 g/km. Halvårlig ejerafgift 590 kr.

De viste modeller er inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris. Priserne er inkl. moms på personbiler. Leveringsomkostninger udgør 3.880 kr. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer samt trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Alle oplysninger og illustrationer i dette indstik er en generel beskrivelse af Citroëns modelprogram, som det forelå inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at ændre modelprogram samt tekniske og udstyrsmæssige detaljer. Tilbuddene er kun gyldige gennem et autoriseret Citroën-salgssted. Tilbuddene gælder kun så længe lager haves, samt ved køb og levering inden d. 31.12.2017. Citroën opfylder EU-direktiv 2000/53/EF om udrangerede køretøjer (ELV). Læs mere på elv.citroen.dk.