Citroën og Jørgen Leth er to unikke og vidt forskellige personligheder, der har en hel del til fælles. Blandt andet hvordan de med enorm passion, hver især formår at formidle, hvad de står for. Citroën er kærlighed til originalitet, høj komfort og en stolt arv. Jørgen Leth har en stor kærlighed til æstetik, komfort, kvalitet og respekt for traditioner.

Jørgen har også sine helt egne meninger om den franske klassiker, så man er slet ikke i tvivl om, hvad han synes: At Citroën er Leth at elske.

 

 

CITROËN C4

1.6 BlueHDi 100 Feel

KUN: 159.990,-

 30,3 km/l. CO2 86 g/km. Halvårlig ejerafgift 600 kr.

INKL. FEEL UDSTYR:

7” Touch Screen m. MirrorLink® & Apple CarPlayTM* • Aircondition • Fartpilot • Varme i forsæder • Bluetooth® & USB -indgang • El-justerbare sidespejle • El-sideruder, for • Højde- og dybdejusterbart rat • Musikanlæg m. CD & MP3 • Fjernbetjent centrallås • Indfarvede sidespejle og kofangere • 16” fælge Atlanta • Højdejusterbart førersæde

*Apple CarPlayTM kræver iPhone 5  eller nyere version med mobildækning.

Book prøvetur

OPGRADER TIL ICONIC-UDSTYRSPAKKEN
FOR KUN 5.000 KR. EKSTRA

ICONIC UDSTYR:

Automatisk klimaanlæg m. 2 zoner • Baksensor • Tågeforlygter • Læderrat • El-sideruder, bag • El-indfoldelige spejle m. varme • Handskerum m. køling • Hill Assist • Halogenforlygter m. LED • Midterarmlæn foran • Mørkt interiør • Lændestøtte i førersæde

Se den nye Leth film om:

HVORFOR ER CITROËN SÅ LETH AT ELSKE?

Kærlighedshistorien startede for årtier siden da Jørgen købte sin første bil. En Citroën.

Digteren, journalisten og instruktørens møde med den farverige original, var ægte kærlighed ved første blik. Det var mødet mellem to originaliteter skabt af de samme autentiske komponenter.

Han forstår den helt særlige romantik, arv, kraft og kreativitet, der ligger i Citroën-mærket. Og med sit farverige og lune sind formidler han disse værdifulde og unikke kvaliteter med en særlig, poetisk varme og passion. Han artikulerer dybt poetisk, stimulerende og tankevækkende – især hvis det er om noget, han elsker. Som Tour de France, film … eller Citroën.

 

TANKER BAG

Fordi det er ægte kærlighed! Jørgen Leths hjerte banker for Citroën. Og de to originaler er et godt match. Som Leth selv siger:
”Citroën er meget speciel for mig. Helt bestemt. Så jeg er meget glad for at gøre dette. Det er en velsignelse at sige ja til noget, som du virkelig tror på. Det gør det naturligt for mig at lege med ordene. Ord om Citroën. Det gør det virkelig.” Se videoen og få mere at vide om tankerne bag kampagnen.

LIDT MERE LETH

Blottet for selvhøjtidelighed er Jørgen Leth gået til opgaven med en æstetiske ro og umiddelbarhed, som lader passionen for Citroën brænde tydeligt gennem skærmen. Samarbejdet med Leth har fra start været et bombardement af finurlighed og poetiske overraskelser. Oplev her en række af dem, du ikke kommer til at se på TV.

Følg også med på vores sociale medier, hvor Jørgen Leths rejse forstætter…

             

ALLE FORTJENER EN GOD FORSIKRING

KØR TRYGT AF STED FRA FØRSTE FÆRD!

I samarbejde med Gjensidige forsikring, har vi sammensat et kvalitetsprodukt til din Citroën og samlet det hele ét sted. Det betyder, at du kan tegne en konkurrence-dygtig forsikring samtidig med, at du køber en ny Citroën, og køre ekstra trygt af sted direkte fra din forhandler.

Citroën Forsikring er et unikt forsikringsprodukt, som udelukkende tilbydes til Citroën-kunder, og som kun kan købes via din Citroën-forhandler.

Se mere HER

MERE PLADS & KOMFORT

Med et bagagerumsvolumen på 408 liter i Citroën C4, er det muligt at transportere fem passagerer og deres bagage. Citroën C4 er derudover også udstyret med ekstra komfortable sæder, der yder optimal støtte

MERE KOMPAKT & ALSIDIG

Rummelig, alsidig og kompakt: Citroën C4 giver mange fordele i det daglige. En akselafstand på 2608 mm giver god plads i kabinen, også ved bagsædet. CITROËN C4 er mere kompakt med en længde på 4,33 m, en bredde på 1,79 m og en højde på 1,49 m.

Se også..

  

Læs mere på www.citroen.dk

KØB TILBEHØR TIL NY C4:

4

Flytbare duftspreder

Den flytbare duftspreder (leveres uden refill) sørger for en individuel duft i kabinen alt efter den valgte patron blandt de mange dufte.

Pris fra 190,-

citroën webshop
4

Måttesæt 'Gummi' med kant

Sæt af 2 forreste og 2 bagerste gummimåtter med en 30mm høj kant. Dobbelt sikkerhed mod at måtten glider med skridsikkert underlag og fastgørelse med to standardclips.

Pris fra 640,-

citroën webshop
4

Stænklapper for/bag

Beskytterbilen mod sprøjt af vand, mudder og småsten.

Pris fra 390,-

ekskl. montering

citroën webshop
4

Tagbøjler

Sæt med 2 tværtagbøjler rustfrit stål med sort PVC-beklædning, forener, alt efter køretøjet, æstetik og funktionalitet, med indbygget antityverisystem.

Pris fra 1.970,-

ekskl. montering

citroën webshop

Bemærk at registreringsafgifterne, samt grøn ejerafgift ikke er endeligt vedtaget i Folketinget, og der tages derfor forbehold for i priseksemplerne, at Regeringens forslag vedtages i samme form.

30,3 km/l. CO2 86 g/km. Halvårlig ejerafgift 600 kr.

De viste modeller er inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris. Priserne er inkl. moms på personbiler. Leveringsomkostninger ved personbiler udgør 3.980 kr. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer samt trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Alle oplysninger og illustrationer i dette indstik er en generel beskrivelse af Citroëns modelprogram, som det forelå inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til, uden forudgående varsel, at ændre modelprogram samt tekniske og udstyrsmæssige detaljer. Tilbuddene er kun gyldige gennem et autoriseret Citroën-salgssted. Tilbuddene gælder kun så længe lager haves, samt ved køb og levering inden d. 15.02.2018. Citroën opfylder EU-direktiv 2000/53/EF om udrangerede køretøjer (ELV). Læs mere på elv.citroen.dk.