Kom forbi din Citroënforhandler allerede nu og oplev, hvor Leth det er at gøre et ægte forårskup på vores populære modeller.

BENZIN

NY CITROËN C3 AIRCROSS

1.2 PureTech 110 Feel+

KUN: 199.990,-

 20,4 km/l. CO2 111 g/km. Halvårlig ejerafgift 330 kr.

 

Få Tilbud

DIESEL

NY CITROËN C3 AIRCROSS

1.6 BlueHDi 100 Feel+

KUN 199.990,-

27 km/l. CO2 96 g/km. Halvårlig ejerafgift 1.060 kr.

 

Book prøvetur

INKL. FEEL+ UDSTYR:

7” Touch Screen m. MirrorLink® og Apple CarPlayTM* • Automatisk klimaanlæg • Parkeringssensor, bag • El-foldbare sidespejle • Active Safety Brake • El-sideruder, for • Opvarmede sidespejle • Automatisk fjern-/nærlys • LED-kørelys • Bluetooth® & USB-indgang • Tågelygter • Hill Assist • Varme i forsæder • Vejstribealarm • Fartpilot • Integreret aflæsning af hastighedsskilte

*Apple CarPlayTM kræver iPhone 5 eller nyere version med mobildækning.

HVORFOR ER CITROËN SÅ LETH AT ELSKE?

Kærlighedshistorien startede for årtier siden da Jørgen købte sin første bil. En Citroën.

Digteren, journalisten og instruktørens møde med den farverige original, var ægte kærlighed ved første blik. Det var mødet mellem to originaliteter skabt af de samme autentiske komponenter.

Han forstår den helt særlige romantik, arv, kraft og kreativitet, der ligger i Citroën-mærket. Og med sit farverige og lune sind formidler han disse værdifulde og unikke kvaliteter med en særlig, poetisk varme og passion. Han artikulerer dybt poetisk, stimulerende og tankevækkende – især hvis det er om noget, han elsker. Som Tour de France, film … eller Citroën.

TANKER BAG

Fordi det er ægte kærlighed! Jørgen Leths hjerte banker for Citroën. Og de to originaler er et godt match. Som Leth selv siger:
”Citroën er meget speciel for mig. Helt bestemt. Så jeg er meget glad for at gøre dette. Det er en velsignelse at sige ja til noget, som du virkelig tror på. Det gør det naturligt for mig at lege med ordene. Ord om Citroën. Det gør det virkelig.” Se videoen og få mere at vide om tankerne bag kampagnen.

LIDT MERE LETH

Blottet for selvhøjtidelighed er Jørgen Leth gået til opgaven med en æstetiske ro og umiddelbarhed, som lader passionen for Citroën brænde tydeligt gennem skærmen. Samarbejdet med Leth har fra start været et bombardement af finurlighed og poetiske overraskelser. Oplev her en række af dem, du ikke kommer til at se på TV.

Følg også med på vores sociale medier, hvor Jørgen Leths rejse forstætter…

ALLE FORTJENER EN GOD FORSIKRING

KØR TRYGT AF STED FRA FØRSTE FÆRD!

I samarbejde med Gjensidige forsikring, har vi sammensat et kvalitetsprodukt til din Citroën og samlet det hele ét sted. Det betyder, at du kan tegne en konkurrence-dygtig forsikring samtidig med, at du køber en ny Citroën, og køre ekstra trygt af sted direkte fra din forhandler.

Citroën Forsikring er et unikt forsikringsprodukt, som udelukkende tilbydes til Citroën-kunder, og som kun kan købes via din Citroën-forhandler.

Se mere HER

MAKS. BAGAGERUM-VOLUMEN PÅ 520 LITER*

Med C3 Aircross behøver du ikke begrænse din bagage! Citroën C3 har nemlig segmentets største bagagerum, hvortil adgangen er gjort let med en stor bagklap og lav læssekant. Bilens bagagerum på 410 liter kan forøges til 520 liter* på grund af dens forskydelige bænksæde. Når bagsæderne er nedfældede når den samlede lastkapacitet op på 1289 liter. Til det praktiske i hverdagen har C3 Aircross en aftagelig bagageskjuler, der kan monteres lodret bag bænkbagsædet med henblik på at transportere høje genstande.

*Afhængig af udstyrsniveau.

 

PANORAMASOLTAG* DER KAN ÅBNES

Panoramasoltaget til C3 Aircross har en unik glasoverflade på næsten 1 meter og dets store åbning på ca. 40 cm, giver et fantastisk lys og en følelse af velvære. Med henblik på at regulere lyset i kabinen, er det muligt at betjene soltaget og solgardinets åbne- og lukke funktion via 2 el-kontakter i loftet. Med et panoramasoltag til C3 Aircross bliver hver enkelt tur derfor forvandlet til en ekstraordinær køreoplevelse for hele familien!

*Option

CITROËN ADVANCED COMFORT®

Ny C3 Aircross, der er loyal over for mærkets DNA og programmet Citroën Advanced Comfort®, nyder godt af Citroëns knowhow og tilbyder dig optimal kørekomfort. Målet er at forvandle enhver tur i bilen til en særlig behagelig oplevelse. Det er, som om du befinder dig i en boble, hvor du er skærmet mod støj og vibrationer. Komforten i C3 Aircross består bl.a. af:

– Sædekomfort, takket være bilens brede og store sædehynder.
– Affjedringskomfort, med Citroëns klassiske indstillinger til alle kørselsforhold.
– Lydkomfort, med optimal lydisolering.

 

Se også..

   

Læs mere på www.citroen.dk 

KØB TILBEHØR TIL NY C3 AIRCROSS:

4

Tagbøjler

Sæt med 2 tværgående tagbøjler i anodiseret aluminium, bøjlerne fæstnes med fingerskruen i hvert ben. Kun til montering på langsgående tagbøjler.

Pris fra 2.132,-

citroën webshop
4

Gummimåtter

Sæt bestående af 2 sorte formstøbte gummimåtter foran og bag. Formtilpasset måttesæt i eksklusivt design med 30 mm kantning hele vejen rundt. Måtten i førersiden er forsynet med logoet C3 AirCross.

Pris fra 604,-

citroën webshop
4

Bagagerumsbakke

Bagagerumsbakke efter mål i termoformet plast med logo. Beskytter effektivt det originale bagagerumstæppe under transport af tilsmudset materiale eller udstyr, hvor der er risiko for varig beskadigelse af tæppet.

Pris fra 759,-

citroën webshop
4

Måttesæt 'Surfing'

Sæt med 2 tværgående tagbøjler i anodiseret aluminium; bøjlerne fæstnes med fingerskruen i hvert ben. Spændes fast til tagets forankringspunkter.

Pris fra 353,-

citroën webshop

Bemærk at registreringsafgifterne, samt grøn ejerafgift ikke er endeligt vedtaget i Folketinget, og der tages derfor forbehold for i priseksemplerne, at Regeringens forslag vedtages i samme form.

20,4-27 km/l. CO2 96-111 g/km. Halvårlig ejerafgift 330-1.060 kr.

De viste modeller er inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris. Priserne er inkl. moms på personbiler. Leveringsomkostninger ved personbiler udgør 3.980 kr. Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer samt trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider. Tilbuddene er kun gyldige gennem et autoriseret Citroën-salgssted. Tilbuddene gælder kun så længe lager haves, samt ved køb og levering inden d. 31.03.2018. Citroën opfylder EU-direktiv 2000/53/EF om udrangerede køretøjer (ELV). Læs mere på elv.citroen.dk.