OPLEV DEN NYE CITROËN C3

Kom ned og se den nye Citroën C3 og oplev, hvorfor den er i finalen til titlen som ”Car of the Year 2017”. Det sprælske look er kombineret med superøkonomiske motorer og imponerende rummelighed. Du får fire brede døre, stor kabine, et bagagerum på 300 liter og en køreoplevelse som i en meget større bil. Glæd dig til at prøve den nye Citroën C3.

NY CITROËN C3

PureTech 82 FEEL+

INKLUSIV FEEL+ UDSTYRSPAKKE
Værdi 24.000,-

Book prøvetur

NY CITROËN C3 SPORT

PureTech 110 S&S

159.990,-

INKLUSIV SPORT UDSTYRSPAKKE
Værdi 29.000,-

Se hele prislisten HER

 

Book prøvetur

NY CITROËN C3

BlueHDi 75 S&S FEEL+

145.990,-

INKLUSIV FEEL+ UDSTYRSPAKKE
Værdi 24.000,-

Se hele prislisten HER

 

Book prøvetur

STANDARDUDSTYR • El-justerbare og opvarmede sidespejle • Fartpilot og hastighedsbegrænser med ratbetjening • Fjernbetjent centrallås • Halogen baglygter med 3D-effekt • Hill Assist • Højde- og dybdejusterbart rat • LED kørelys • Varme i forsæder

FEEL+ UDSTYRSPAKKE VÆRDI 24.000,-
• 7” Touch Screen med MirrorLink® & Apple CarPlay®
• Automatisk klimaanlæg
• Bluetooth® og USB-indgang
• El-ruder foran/bag med One Touch og Anti-klem
• El-justerbare og opvarmede sidespejle
• Radio Connect med 6 højtalere
• Regnsensor
• Tågeforlygter

SPORT UDSTYRSPAKKE VÆRDI 29.000,-
Ovenstående udstyrspakke + Skærmforøgere og
fenderlister, værdi 5.000,-
(Gælder kun PureTech 110 S&S SPORT)

Et frisk pust til de små mellemklassebiler!

Den nye Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump®*. Den unikke og udtryksfulde formgivning gør bilen letgenkendelig i sin klasse. Stil, styling og nye teknologier: Oplev den nye Citroën C3 i seks videoer herunder..

* Option/afhængig af udstyrsniveau

Med en længde på under 4 meter er den nye Citroën C3 ekstra smidig og let at manøvrere. Den har 5 døre og 5 pladser, og er dermed praktisk i alle situationer.

– Længde: 3,99 m
– Udvendig bredde, inkl. sidespejle 1,75 m
– Højde: 1,49 m
– Akselafstand: 2,54 m
-Bagagerumsvolumen: 300 l

Få tilbud

Den nye Citroën C3 fås i en bred vifte af farver: Hvid Banquise, Cobalt Blå, Grå Shark, Grå Aluminium, Rød Rubi, Sort Perla Nera, Orange Power eller Sand Sable* og Grøn Almond.

Kombiner disse 9 diskrete eller markante farver med 3 forskellige tagfarver Sort Onyx, Rød Aden, Hvid Opale, hvilket giver helt op til 36 forskellige kombinationer. På den måde er det muligt at pifte en klassisk farve på karrosseriet op med et farvet tag og omvendt at vælge en mere modig farve til karrosseriet. Farvekombinationerne er med til at give den nye Citroën C3 et frisk og moderne ydre.

* Option/afhængig af udstyrsniveau

 

Ring mig op

Læs mere på www.citroen.dk 

KØB TILBEHØR TIL NY C3:

4

Parkeringssensor Bag

På denne biltype er systemet yderst praktisk, da det under parkeringsmanøvrer er i stand til at registrere forhindringer, der befinder sig bag bilen. Parkeringshjælpen hjælper føreren med at udføre parkeringsmanøvrerne.

Pris fra 2370,-

ekskl. montering

citroën webshop
4

Måttesæt 'Gummi'

Sæt bestående af sorte formstøbte gummimåtter foran og bag. Formtilpasset måtte i eksklusivt design med 30 mm kantning hele vejen rundt.

Pris fra 510,-

citroën webshop
4

Anhængertræk 'Løs kugle'

Anhængertræk med kugle, der kan afmonteres uden brug af værktøj - til blandt andet sikkerhedsmæssigt forsvarligt træk af trailer, båd, campingvogn og erhvervsudstyr med meget mere.

Pris fra 4550,-

ekskl. montering

citroën webshop
4

Tagbøjler

Sæt med 2 tværgående tagbøjler i anodiseret aluminium; bøjlerne fæstnes med fingerskruen i hvert ben. Spændes fast til tagets forankringspunkter.

Pris fra 1780,-

ekskl. montering

citroën webshop

21,7-31,3 km/l. CO2 83-105 g/km. Ekskl. leveringsomkost. 3.880 kr., lak og metallak. Den viste bil er en C3 PureTech 110 S&S SPORT til 159.990 kr. vist med ekstraudstyr. *For at kunne gøre brug af Apple Carplay®, skal du bruge en iPhone 5 eller nyere med Wifi-dækning. Telefon, abonnement og dataforbrug indgår ikke i tilbuddet. Tilbuddene gælder så længe lager haves og ved køb og levering inden d. 28.02.2017. Forbehold for pris- og afgiftsændringer, samt trykfejl. NB! Anden tagfarve på den Ny C3 kan tidligst leveres marts 2017.

Priserne er inkl. moms på personbiler. . Der tages forbehold for pris-, afgifts- og momsændringer samt trykfejl. Alle oplysninger og illustrationer i  dette indstik er en generel beskrivelse af Citroëns modelprogram, som det forelå inden trykstart. Citroën forbeholder sig ret til, uden forudgående  varsel, at ændre modelprogram samt tekniske og udstyrsmæssige detaljer. Citroën er uden forpligtelse, såfremt man ikke er i stand til at levere i henhold  til de angivne specifikationer, farver og udstyr. Tilbuddene skal opfattes som enkeltstående og kan således ikke kombineres. Tilbuddene er kun gyldige  gennem et autoriseret Citroën-salgssted. Beskatningsgrundlaget gælder kun ved erhvervsleasing og er inkl. leveringsomkostninger. Den grønne ejerafgift er  ikke medregnet i beskatningsgrundlag. Tilbuddet er gældende til og med 28.02.2017, dog kun så længe lager haves. Registrering skal ske inden 28.02.2017.  Citroën opfylder EU-direktiv 2000/53/EF om udrangerede køretøjer (ELV).