ALLE HÅNDVÆRKERE FORTJENER EN SKRÆDDERSYET VAREBIL

Varebilen er din daglige arbejdsplads, og det er derfor alfa og omega, at dine forhold på arbejdspladsen er optimale, hvis du skal udføre et godt job. Ved køb af varebil skal du tage stilling til model, motor, størrelse og opbygning af varerummet, komfortudstyr i kabinen, økonomi osv. For at vejlede dig bedst muligt, har vi hos Citroën en række dygtige erhvervskonsulenter, som er specialiserede i at råde og vejlede lige netop din virksomhed i køb af erhvervsbiler.

Book et møde hos din lokale forhandler på citroen.dk/varebiler, hvor vi kan fremvise vores mange modeller og muligheder, og komme med et konkret tilbud der passer til dine behov.

Citroën Berlingo Cityvan

Priser fra 125.882,- ekskl. moms

Citroën Jumpy

Priser fra 138.463,- ekskl. moms

Citroën Jumper

Priser fra 159.949,- ekskl. moms

Brændstofforbrug v. bl. kørsel 16,7-24,4 km/l. CO2 108-159 g/km. Tilbuddene gælder ved køb inden 31.06.2018, dog kun så længe lager haves. De viste modeller kan være inkl. ekstraudstyr mod en tillægspris.

Finansiel Leasing kan tilbydes alle CVR-registrerede virksomheder. Leasingydelserne er ekskl. moms, baseret på variabel rente og inkl. finansierings- og leveringsomkostninger, årligt 15.000 km. Leasingperiode 60 mdr. og i samarbejde med Citroen Finans v/ Jyske Finans A/S. Ved leasingperiodens udløb er leasingtager på anfordring forpligtet til at anvise en køber til angivne restværdier, som forventes at være markedsværdien. Alle priser er ekskl. eventuel serviceaftale. Der tages forbehold for positiv kreditvurdering samt pris-, afgifts-, rente- og momsændringer samt trykfejl.